Vorige slide
Volgende slide

Kunstgras

Kunstgras is ongevoelig voor weer en wind. Het is een duurzaam alternatief voor echt gras als je niet maandelijks met de grasmachine aan de slag wil. Ook voor mensen met een schaduwrijke tuin is het de perfecte keuze. Bovendien kent kunstgras weinig slijtage, waardoor het een ideale keuze is voor intensief gebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden van kunstgras? Vita Verde legt kunstgras zorgvuldig aan in élke tuin.

Waarom kunstgras leggen?

Denk je erover na om kunstgras te laten leggen? Het brengt alvast heel wat gemak met zich mee én u geniet van een tuin die altijd groen is.

Voor wie het druk heeft of een dagje ouder wordt, is kunstgras een gebruiksvriendelijke oplossing. Bovendien is natuurlijk gras gevoelig aan weer en wind. Bij grote droogte kan het gras verkleuren, maar ook grasziektes kunnen de kop op steken. Bij kunstgras hoef je hier geen rekening mee te houden. Misschien heb je een trouwe viervoeter of kleine kinderen die graag in het gras spelen? Geen zorgen, kunstgras is bijna niet kapot te krijgen. Zo ben je verzekerd van jarenlang genot.

Hoe kunstgras plaatsen?

Een vlakke ondergrond is essentieel om kunstgras op een goede manier te plaatsen. Is dit niet het geval? Dan zal het grasveld niet mooi vlak zijn. Met behulp van kunstgrashaken en lijm wordt het kunstgras op een onderdoek vastgemaakt. De plaatsing van kunstgras is echter geen exacte wetenschap en vergt wel wat expertise.

Klaar voor kunstgras? Jouw tuin is bij Vita Verde in goede handen. Bij ons kan je rekenen op vakmanschap voor de volledige plaatsing én het onderhoud. Hoe groot jouw tuin ook is, Vita Verde plaatst kunstgras in elke uithoek.

Kunstgras laten aanleggen door een ervaren hovenier

Kies je resoluut voor kunstgras? Wij werken uitsluitend met het merk Royal Grass. Het is bijna niet van echt gras te onderscheiden en het is enorm duurzaam. Na de plaatsing heb je recht op 15 jaar garantie. Bovendien geven we met plezier enkele onderhoudstips en staan we in voor de totaalaanleg van jouw tuin.