Omheining

Met een verzorgde omheining maak je komaf met inkijk van de buren. Een tuinafsluiting vormt dus een enorm praktische oplossing en draagt bij aan het totaalbeeld van jouw tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag een afscheiding in haagvorm? Of verkies je hout of pvc? Wij zorgen dat de afsluiting past bij jouw woning en schenken je zo extra privacy.

Tuinafsluiting

Een tuinomheining laten plaatsen is een grote, maar vaak noodzakelijke ingreep om jouw terrein af te bakenen. Afhankelijk van het nodige onderhoud en budget, zijn er verschillende afsluitingen mogelijk. 

Houten tuinafsluiting

Een tuinomheining in hout oogt natuurlijk. Er zijn verschillende houtsoorten op de markt, waardoor we je omheining perfect kunnen laten aansluiten op de stijl van jouw woning. Omdat hout enorm stevig is, heeft een houten tuinafsluiting een lange levensduur. Hardhout en geïmpregneerd hout zijn geschikt voor buiten, en zijn dus duurzame keuzes.

Tuinomheining in haagvorm

Een groene omheining past in elke tuin en straalt rust uit. Het grootste voordeel? Na een tijd oogt de haag zeer vol. Voor wie niet veel geld wil uitgeven aan een omheining is een haag de ideale keuze. Daarbovenop is een haag duurzaam. Een tuinafsluiting in haagvorm vergt wel veel onderhoud én is onderhevig aan het weer en insecten. Wij staan je uiteraard graag bij om je haag netjes te onderhouden. 

Draadafsluiting plaatsen

Een draadafsluiting is eenvoudig te plaatsen en valt niet duur uit. Dergelijke afsluiting vergt geen onderhoud en is nadien gemakkelijk recycleerbaar. Bovendien gaat de plaatsing ervan zeer snel. Iets steviger dan een draadafsluiting is een draadpaneel. Zo’n paneel wordt gebruikt tegen inbraakpreventie en is niet vervormbaar. Daarbovenop zijn afsluitingen of panelen in draad beschikbaar in verschillende materialen.  

Omheiningen in andere uitvoeringen

Een ander idee voor een omheining? Geen probleem! De vakmannen van Vita Verde luisteren graag naar jouw wensen en doen wat ze kunnen om die te realiseren.