Tuinonderhoud

Vita Verde staat graag in voor het onderhoud van zowel grote als kleine tuinen en doet dat oog voor detail. Want een tuin leeft en heeft regelmatig een opknapbeurt nodig. Van algemeen onderhoud zoals snoeien, maaien en verticuteren, tot boomverzorging en bestrijding van onkruid en ongedierte. Een ervaren hovenier zorgt ervoor dat jouw tuin blijft leven.

Een tuin onderhouden neemt veel tijd in beslag. Doe daarom een beroep op een ervaren hovenier om het algemene onderhoud op zich te nemen. Wij beschikken over het juiste materiaal, waardoor we jouw tuin op de gepaste manier verzorgen. Bovendien geven wij tips en advies, zodat je zelf aan de slag kan als je dat wenst.

Wat mag je verwachten van een algemeen onderhoud? Snoeien, maaien, harken, herplanten, uitgebloeide bloemen en onkruid verwijderen, gras verticuteren …

Kortom, wij nemen alles wat jouw tuin nodig heeft om weer te stralen, voor onze rekening.

Meer weten

De ene boom is de andere niet. Sommige bomen hebben een lange levensduur, terwijl andere vatbaarder zijn voor ziektes. Een goede boomverzorging kan de levensduur van je bomen aanzienlijk verhogen. Met aandacht voor het welzijn van de boom, de conditie en het ecosysteem, verzorgt Vita Verde jouw bomen. Van aanplanting en onderhoud tot een eventuele verwijdering. Zo gaat jouw boom een leven lang (en langer) mee.

Meer weten

Last van bladluizen, slakken, haagwinde, kattestaart of ander onkruid? Beestjes en onkruid tussen of op planten en struiken zijn uiterst onaangenaam. Vita Verde beschikt over heel wat materiaal en een professionele licentie om onkruid, ongedierte en ziekten bij planten te bestrijden met sproeistoffen. Geen gedoe meer, dus!

Meer weten