Terrassen

Een proper terras nodigt uit. Maar de aanleg van een terras is niet evident. Laat je terras aanleggen door een ervaren tuinaannemer en geniet zorgeloos van een gezellige avond. Composiet, hout, volkeramisch of beton? Wij leveren een afgewerkt product, waardoor jij van niks meer wakker moet liggen. Steeds piekfijn afgewerkt, tot in de kleinste details.

De aanleg van een terras is helemaal niet zo simpel als het lijkt. Zo dien je rekening te houden met het hellingsvlak voor een correcte afwatering, maar ook met de funderingen. Verzakkingen zijn niet enkel vervelend, ze zijn zelfs gevaarlijk. Een tuinaannemer kent de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat jouw terras stabiel én proper is.

Houten terras aanleggen? Of liever in steen? Elk materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen. Hout is makkelijk bewerkbaar en heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Terrastegels zijn aangeraden als je graag weinig onderhoud verricht aan je terras. Of ga je liever voor klinkers? Ook een goed idee, want ze zijn zeer duurzaam. Wij helpen je het juiste materiaal bepalen, zodat je snel van je terras kan genieten in de zon!

Als de aanleg van het terras achter de rug is, moet je jouw terras natuurlijk onderhouden. Verwijder daarom regelmatig onkruid tussen terrastegels, gebruik een hogedrukreiniger om de stenen of het hout jaarlijks proper te spuiten of schuur af en toe. Heb je hier hulp bij nodig? Dan neemt Vita Verde die vervelende taak met plezier van je over.