Tuinaanleg

Een tuin laten aanleggen die perfect bij jou past

Een mooie tuin nodigt uit. Maar een tuin leeft en verandert net zoals jouw noden doorheen de jaren. Kleine kinderen in huis? Dan is veel plaats nodig om de wereld te ontdekken. Hou je van tuinieren? Dan moet je tuin een leuke werkplek zijn. Of misschien wil je puur ontspannen? Een goed ingericht terras met een lounge doet dan wonderen.

De aanleg van een mooie tuin start dus bij het tuinontwerp. Wat je ook wil, met veel zorg en kennis gaan wij aan de slag om jouw tuin op jouw leven af te stemmen.

Met aandacht voor de ondergrond, afwatering, indeling van de tuin en jaargetijden, planten wij kruiden, gras, bomen, bloemen, struiken, hagen, siergrassen … Of het nu gaat om opvallend groen of functionele bodembedekkers, Vita Verde plant jouw tuin met veel liefde aan.

Meer weten

Van kleine tot middelgrote terrassen. Vita Verde heeft kennis over een brede waaier aan terrasmaterialen. Wij leveren een afgewerkt product, waardoor jij van niks meer wakker moet liggen. Zo geniet jij van de zomerzon met een boek in je ligzetel of van een heerlijke barbecue met vrienden.

Meer weten

Inkijk van de buren? Een tuinafsluiting is dan een praktische oplossing en draagt bij aan het totaalbeeld van jouw tuin. Uiteraard moet de afsluiting ook passen bij jouw woning. Kies je voor een afscheiding in haagvorm, hout of pvc …? De juiste materiaalkeuze bepaalt hoe het geheel eruit ziet. Wij plaatsen een verzorgde omheining en schenken je zo extra privacy.

Meer weten

Kunstgras is ongevoelig voor weer en wind. Het is duurzaam want kunstgras vergt geen onderhoud en kent weinig slijtage. Weinig zon in de tuin of gewoon geen zin om elke maand het gras te maaien en te onderhouden? Dan is kunstgras ideaal voor jou.

Meer weten

Denk je nog na over andere mogelijkheden voor jouw tuin? Een tuinhuis, vijver of zwembad bijvoorbeeld? Dankzij ons grote netwerk van onderaannemers en partners, adviseren en helpen we je waar nodig.